Welkom!

Het is een genoegen voor de Mariachi "Sabor a México" om jullie te begroeten en welkom te heten op onze website en zo onze muzikale diensten aan te bieden.

De Mariachi "Sabor a México" is geboren uit de wens van drie artiesten, die elkaar in Brussel hebben ontmoet, om de Spaans-Mexicaanse cultuur en muziek over heel de wereld te verspreiden. Dit verbond van culturen weerspiegelt zich in een verscheidenheid aan ervaringen als leden van diverse muzikale groepen, zowel in België als in Nederland, Luxemburg, Spanje, Canada en natuurlijk Mexico!

De Mariachi "Sabor a México" telt al de typische instrumenten van de traditionele mariachi's: gitaar, vihuela (kleine Mexicaanse gitaar), guitarrón (basgitaar), viool en trompet. Ons repertoire bevat het beste van de Mexicaanse muziek: sones, huepangos, rancheras, boleros...alsook een geapprecieerde selectie van internationale stukken. Als u ons bovendien op tijd contacteert, kunnen wij uw favoriete thema verwerken. Laat het ons weten!

Wilt u van uw evenement werkelijk iets speciaals maken? Wenst u dat de Mariachi "Sabor a México" de stemming in uw restaurant of feestzaal brengt? Twijfel dan niet langer om ons te contacteren, indien u van uw evenement een unieke en onvergetelijke ervaring wil maken!

Huwelijken, doopfeesten, vrijgezellenfeestjes, etentjes, verjaardagen, bedrijfsbijeenkomsten, serenades, jubilea...Contacteer ons hier!

Wij zien ernaar uit samen met u te vieren!